23 Nisan 2009 Perşembe

Güle Güle Lorant!




Her sabah kalkıp internette spor haberlerini okurum. Bugün gözüme takılan bir haberden çok mutluluk duydum. Ülkemizde Fenerbahçe-Kasımpaşa-Kayseri Erciyes ve Sivasspor'u çalıştıran Lorant, başında bulunduğu Dunajska Strada takımından kovulmuş. Niye mi? :)

Geçen hafta Sloven Bratislava’ya 6-0 yenilmişler ve yönetim Lorant'ı kapı dışarı etmiş. Çok sevindim bu habere. Devamlı o suratı gülmeyen,antipatik adam bizi 6-0 yenmişti bundan 7 yıl evvel. Ama işte ''Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste''. Beter ol Lorant. Bize o kadar fark atıp üstüne ''Korkaklar kazanamaz'' diye bir demeç vermişti. Kendisinin iyi bir teknik direktör olduğunu zannederdi her zaman.

Fenerbahçe'den kovulmuştu. Ardından İran'ın Saipa takımına gitti, baktı ki olmuyo Türkiye rahat yer tekrar döndü bizim Erciyes'e. Kısa bir süre sonra kovuldu. Ardından Sivas'a geçti. Fakat yine aynı son! Yine kovuldu. Bülent Uygun geçti yerine ve Sivas şampiyonluğa oynadı :)
Fakat Lorant sorunu devamlı yönetimde arıyordu,uslanmadı ve bu seferde Kasımpaşa'nın yolunu tuttu. Fakat çıktığı 6 maçtada galibiyet alamayınca Kasımpaşa'da ona güle güle dedi.

Herşey ortada sayın Werner Lorant. Bir takıma 6 atıp teknik direktör olunmuyor. Sen kim,futbol kim, en son düşmüşsün Slovak ligine, oradan bile kovulmuşsun.

Yazık sana Lorant yazık, acınacak haldesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder